recente berichten - Berichten - rikkoolma_com

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bijdrage aan Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2013

Gepubliceerd door Rik Koolma in recente berichten · 6/11/2013 10:51:41

Donderdag 21 november wordt in Zwolle de Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2013 gepresenteerd. Jan Veuger Lector Maatschappelijk Vastgoed aan de Hanzehogeschool Groningen is trekker en redacteur van dit boek met tal artikelen. Mijn bijdrage gaat over de vraag of welke factoren de aanschaf van maatschappelijk vastgoed door woningcorporaties verklaren. Deze liggen niet in kenmerken van de corporaties of hun investeringsbeleid. Blijven over incidentele factoren, dat wil zeggen dat de gelegenheid van aankoop zich plotseling voordoet.
Het is mogelijk aan de boekpresentatie bij te wonen. Inschrijven kan via www.draijerpartners.nl/barometer.
Afscheid Jan van der Moolen

Gepubliceerd door Rik Koolma in recente berichten · 5/3/2013 14:57:18
Tags: Congres
Onder het motto Missie & mores is op 27 februari afscheid genomen van de directeur van het Centraal Fonds Volkshuisvesting Jan van der Moolen. Ter gelegenheid van het afscheid is een liber amicorum uitgebracht met onder andere een bijdrage van Rik Koolma (zie vakpublicaties).

Artikel met analyse van VUMc samen met prof. Jan Klein

Gepubliceerd door Rik Koolma in recente berichten · 2/11/2012 13:51:30
Tags: gezondheidszorgbesluitvormingfalen
Vandaag heb ik met Jan Klein, hoogleraar veiligheid in de gezondheidszorg aan de EUR, het plan doorgesproken van een gezamenlijk artikel. De uitdaging is om met een universeel analysekader de casus van het medisch centrum van de VU door te lichten.

Nieuwe site in opbouw

Gepubliceerd door in recente berichten · 5/10/2012 17:35:38
Tags: site
Rik Koolma heeft binnenkort een nieuwe site. Een site die weer geheel bij de tijd is: informatief, actueel en interactief. Bezoekers kunnen zelfs bezoek brengen aan een echte webwinkel.
Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu