Nieuwe site in opbouw - Berichten - rikkoolma_com

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuwe site in opbouw

Gepubliceerd door in recente berichten · 5/10/2012 17:35:38
Tags: site

Het werd tijd voor een nieuwe site. In 2000 heb ik een webpagina gemaakt zoals dat toen gebruikelijk was: een digitale folder. Grappig was dat er poging gedaan is om functionaliteit in te bouwen die tegenwoordig door Facebook en LinkedIn geleverd wordt. Met foto's en andere informatie werd een profiel van Rik Koolma neergezet en een indruk gegeven van mijn netwerk,
Als lokker had ik gratis rekenmodellen op de site gezet. Zo nu en dan kom ik mensen tegen die me vertellen er al lang mee te werken.

De site is in de loop der jaren nauwelijks bijgewerkt, moet ik bekennen. De site heeft een virtuele aanslag van djihadisten overleefd. Zelfs toen bleef de site zoals die was.

Toen ik in begin 2009 promoveerde, heb ik enkele artikelen op de site gezet. Daar is het ook bij gebleven. Enkele relaties van me trokken aan de bel. Een nieuwe opzet was hard nodig. Mijn bedrijfsnaam is gewijzigd in Rik Koolma vastgoedstrategie & prestatiesturing. Ik ben me ook gaan richten op beleidsonderzoek en puur wetenschappelijk onderzoek. Mijn profiel en netwerk zijn veranderd. Dan kan mijn website niet achterblijven. Dus werk aan de winkel en nog even werk in uitvoering.

Rik Koolma
Geen commentaren

 
Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu